Home> Nā Huahana> Nā Kūlana Kūʻai> ʻEliʻana i ka pahu> ʻO ka momona o nā pōpoki digibu
ʻO ka momona o nā pōpoki digibu
ʻO ka momona o nā pōpoki digibu
ʻO ka momona o nā pōpoki digibu

ʻO ka momona o nā pōpoki digibu

ʻO keʻano o ka uku:T/T
ʻO Incoterm:EXW
Min. Kāpena:1 Piece/Pieces
Nā kaʻa:Ocean

  • Huahana Huahana
  • Hāʻawe & lawe
  • Hōʻike Huahana
  • Ka hiki ke hoʻolako a me nā ʻike hou ...
Huahana Huahana

ʻO BrandNā kūhā

Place Of OriginChina

Hāʻawe & lawe
Nā Uniona Kuai: Piece/Pieces
ʻAno pūʻolo: Pahu huaau
Hōʻike Huahana

Nā kūhā ʻEliʻana i ka pahu

1. Hoʻonui i ka hoʻonuiʻana i nā pono elididiency Heʻano likeʻole ia a me nā niho kiʻekiʻe, eʻae iā ia e komo i ka lepo me ka maʻalahi a me ka scoop i luna o kēlā me kēia mea eʻeli ai i kēlā me kēia Kōkua kēia i ka wikiwiki wikiwiki eʻeli i nā hana a hoʻonui i ka huahana.


2.ʻO VERETITILIE: E hele mai nā pā hou i nā'āpana likeʻole a me nā hoʻonohonohoʻana no nāʻano noi likeʻole. Hiki iā lākou ke hoʻohana no ka eliʻana i nā tlinging tigniches, nā pahuhopu e piʻi ana, e lawe ana i nā'ōpala a me nā hana'ē aʻe. ʻO kēiaʻano hana i hana iā lākou i kahi mea waiwai waiwai waiwai i ka hana, nā'āina, nā pae'āina, a me nā kālepa'ē aʻe.

3. E hoʻomaikaʻi i ka pololei Excaant: Hiki i ka hoʻolālā o ka pākuhi excation i hiki ke hoʻomaopopo i ka hoʻopiʻi pololeiʻana a me ka neʻeʻana i ka wahi excation. ʻO nā niho koʻikoʻi a me nā'āpana'āpana eʻae i ka mea hana e kāohi ai i ka hohonu a me ke kihi o ka eli ana, e hōʻoia i nā hopena kūpono a me nā hopena kūpono. He mea nui kēia no nā hana e koi pono ai eʻeli i ka paleʻana, e like me ka hanaʻana i nā trenches no nā piptes a iʻole nā ​​kāʻei.

4. Hoʻomaʻamaʻaʻia: Hoʻohanaʻia nā pā hou i nā hiʻohiʻona me nā hiʻohiʻona palekana e pale i ka mea hana a me ka mīkini. Ua hana pinepineʻia lākou i nā kihi a me nā niho e pale i ka hōʻino a iʻole ka wāwahi i ka wā e hoʻohālikelike ai i nā hana Hoʻopiliʻia, ua hoʻolālāʻia ka pākuhi no kaʻike maikaʻi a me ka mālamaʻana, e hōʻemi ana i ka hopena o nā pōʻino a hōʻino paha i nā wahi i lalo o nā wahi i lalo o nā wahi i lalo.


ʻO nā mea hoʻowalewale i ka hāʻawiʻana i nā'āpana excavator


Catsu Digging Bucket With Tooth

Ka hiki ke hoʻolako a me nā ʻike hou ...

PackagingPahu huaau

Nā kaʻaOcean

Kahi o ka hoʻomakaCn

PalapalaISO9001

ʻO keʻano o ka ukuT/T

ʻO IncotermEXW

Home> Nā Huahana> Nā Kūlana Kūʻai> ʻEliʻana i ka pahu> ʻO ka momona o nā pōpoki digibu
E hoʻouna i ka noi
*
*

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna